In Frankfurt is ons team op verschillende locaties aan het werk. Hierover geven wij u een beeld van de werkzaamheden.

Datacenter FR6 in Frankfurt-Griesheim
Al het betonwerk op het project FR6 Griesheim is gereed. Vanaf februari 2017 staan er verschillende werkzaamheden op de planning. Denk hierbij aan het volledig installeren van een dieseltank voor een noodgenerator, straat- en groenwerkzaamheden, het aanleggen van een netwerk van kabelschutbuizen voor al het dataverkeer en het aanleggen van riolering, bestaande uit een schoon- en vuilwatersysteem.

Datacenter FR2 in Frankfurt-Riederwald
Op FR2 wordt een grote hal waarin voorheen een kartbaan zat omgebouwd tot een datacenter. De hal is door ons voorzien van een geheel nieuwe betonvloer. De stort hiervan is in januari 2017 onder geconditioneerde omstandigheden uitgevoerd. De stort van 850 m┬│ is in twee dagen uitgevoerd en gevlinderd in een 24-uurs programma.
In februari zijn de overige betonwerkzaamheden uitgevoerd. Naast de betonwerkzaamheden hebben we ook de staalconstructie voor het leidingsysteem aangebracht.

Datacenter FR10 in Frankfurt-Sossenheim
Hier zijn we in februari begonnen met het aanleggen van in totaal negen kilometer kabelschutbuizen voor data- en voedingskabels en het complete rioleringssysteem.

Terug naar overzicht