Veranderingen bij Van Boekel

28-06-2017

Een aantal jaren geleden heeft Van Boekel Zeeland BV een strategische koerswijziging ingezet. We zijn ons enerzijds meer gaan richten op integrale en complexe infra- en of bouwprojecten. Anderzijds heeft er een bewuste keuze plaats gevonden om regionale vestigingen te positioneren onder de naam Junior GWW om met lokaal personeel en op korte afstand regionale klanten te bedienen.

Door de ingezette koerswijziging zijn wij in staat geweest om nieuwe markten te betreden en hebben wij inmiddels landelijke bekendheid gekregen op de markt als een integrale bouwpartner voor complexe projecten. Tevens zijn de drie Junior vestigingen inmiddels operationeel waar ook spraakmakende projecten naar tevredenheid van onze lokale opdrachtgevers worden gerealiseerd.

Om de strategische koerswijziging nog meer kracht bij te zetten en om onze landelijke, en zelfs internationale focus, meer duidelijkheid te verschaffen in de verschillende disciplines, zal de naam Van Boekel Zeeland BV overgaan in Van Boekel Bouw & Infra. Tevens willen wij het sterke familiekarakter dat binnen onze organisatie heerst bij de Junior vestigingen meer verankeren. Mede hierdoor gaat de naam Junior GWW veranderen in Van Boekel Regionaal. De hiervoor genoemde naamswijzigingen zullen per 1 juli 2017 van kracht zijn.

Van Boekel Bouw & Infra zal vanuit ons hoofdkantoor in Zeeland te Noord-Brabant uw aanspreekpunt zijn voor de landelijke en internationale, multidisciplinaire projecten in de Bouw- en Infrasector. Vanuit de vestigingen in Breda, Veghel en Schinnen is Van Boekel Regionaal uw partner voor de regionale projecten in zowel de publieke als de private sector op het gebied van infrastructuur. Onze Duitse activiteiten blijven ongewijzigd verder gaan onder de naam Van Boekel GmbH.

Door deze naamswijzigingen gaan wij verder als één herkenbaar familiebedrijf op weg naar een mooie toekomst met nieuwe uitdagingen.

Lopende activiteiten (onder andere projecten en overeenkomsten) blijven onder Van Boekel Zeeland BV of Junior GWW vallen. Per 1 juli 2017 hanteren we de nieuwe bedrijfsnamen voor nieuwe overeenkomsten en projecten. Het inschrijfnummer Kamer van Koophandel en bankrekeningnummer blijven ongewijzigd.

Terug naar overzicht