Dutch Quarter Sewerage

Woensdag 21 februari is het startsein gegeven voor een nieuwe project van Van Boekel Bouw & Infra Internationaal “Dutch Quarter Sewerage”. Dit gebeurde op het hoofdkantoor van de Europese Commissie. Directeur Lars Vincken was namens Van Boekel aanwezig om samen met Mevrouw Jolita Butkeviciene, Director European Commission for Coordination and Development – Latin America and Caribbean en mevrouw Leona Romeo Marlin, Prime Minister of Sint Maarten om de handtekening onder het contract te plaatsen.

Project “Dutch Quarter Sewerage” betreft een reconstructie van een grote wijk aan de Nederlandse kant van Sint Maarten, genaamd Dutch Quarter.
Hier worden alle woningen aangesloten op een nieuw aan te leggen rioleringsstelsel, inclusief het plaatsen van een groot pompgemaal en de vervanging van de weggedeelten, trottoirs, afwateringsvoorzieningen en verlichting.
Duur van het contract is ca. 12 maanden, we willen rond mei / juni fysiek starten.
Dit doen we met Nederlandse supervisie en projectmanagement en verder met veel lokale onderaannemers en bevolking.

Trots dat we weer op de Caribbean mogen werken en op naar nog vele andere mooie projecten.

Terug naar overzicht