Nieuwe vrachtwagen in gebruik genomen

 

Vandaag officieel door Van Boekel in gebruik genomen, onze nieuwe Scania 8×4 met Atlas Autolaadkraan.

Scania Veghel en Bofram Techniek hebben de sleutels vanmorgen overgedragen aan de Van Boekel Groep.

Bofram Techniek heeft deze prachtige opbouw gerealiseerd in samenwerking met Scania Veghel. Het betreft een Scania Tridem 8×4 en een Atlas 3.32 32 Ton meter kraan met een 14,5 meter gieklengte die is voorzien van extra functies. De laadbak is 6,20 meter lang, tweezijdig voorzien van een hydraulisch bord dat open kan. De autolaadkraan heeft een groot hydrauliek systeem voor snelle laad- en los bewegingen. Verder is de truck uitgerust met een afstandsbediening, RVS maatwerkkisten, roosters, ledverlichting en dergelijke en is er veel aandacht geweest voor details.

Wij wensen Erik veel veilige kilometers toe in zijn nieuwe vrachtwagen.

Terug naar overzicht