Nieuwbouw en renovatie Waterproductiebedrijf Schijf

 

BrabantWater heeft de opdracht voor “Nieuwbouw en renovatie Waterproductiebedrijf Schijf” definitief aan hoofdaannemer ADS gegund. Van Boekel Bouw & Infra treedt hierin als partner op voor de gehele bouwkundige en civiele scope.

De civieltechnische- en bouwkundige werkzaamheden bestaan o.a. uit het realiseren van een nieuw hoofdgebouw met o.a. pompen- en filterruimten, reinwaterkelders, blower- en traforuimten, nieuwbouw van het chemicaliëngebouw en vervangen van de winputkelders. Werktuigbouwkundig zal ADS zich bezighouden met de cascadebeluchting, onthardingsinstallatie, piping, appendages, spoelwaterinstallatie, persluchtinstallatie, reinwaterkelders en slibsilo’s. De bijbehorende elektrotechnische- en besturingstechnische werken worden uitgevoerd door Hoppenbrouwers Techniek. Eind 2021 staat de oplevering gepland.

Samen met ADS en Hoppenbrouwers Techniek gaan wij dit project tot een succes maken.

Terug naar overzicht