Nieuwe certificaten

Van Boekel Groep heeft besloten om haar procedures en processen opnieuw in te richten om tot een efficiëntere organisatie te komen en de organisatie tot een hoger niveau te tillen.

Met als belangrijk doel er voor te zorgen dat het managementsysteem nog beter aansluit bij de medewerkers en de projecten, dit is dan ook gebleken tijdens de externe audits. Van Boekel Groep B.V. kan u dan ook met trots vertellen dat Van Boekel Groep B.V. de hercertificering heeft behaald en afgelopen week de (nieuwe) certificaten in ontvangst heeft mogen.

Van Boekel Groep is gecertificeerd voor de navolgende certificeringen:

  • NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem
  • NEN-EN-ISO 14001 milieumanagementsysteem
  • VCA** 2017/6.0
    Van Boekel Groep B.V. is nu gecertificeerd voor de nieuwe VCA** 2017/6.0 norm.
  • CO2-prestatieladder niveau 5
    Dit betreft de hoogste trede, niet alleen Van Boekel Bouw & Infra B.V. is nu voor de CO2-prestatieladder gecertificeerd, maar ook Van Boekel Regionaal B.V. en Bofram Techniek B.V..  Een van de onderdelen van aanbestedingen is de CO2-Prestatieladder, bedrijven worden hier gemotiveerd tot CO2-bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Tijdens het aanbestedingsproces wordt een hogere score op de ladder gunstig gewaardeerd.

Alle certificaten zijn te vinden op de website van Van Boekel.

Van Boekel Groep is zeer trots op het behalen van deze certificaten en bedankt alle betrokkenen die deze prestatie hebben mogelijk gemaakt

 

 

Van Boekel CO2 PrestatieladerNEN EN ISO 9001 Van Boekel
NEN EN ISO 14001 Van BoekelVCA ** 2017 6.0

Terug naar overzicht