Vacature Assistent Controller (40 uur)

Wat is je uitdaging als Assistent Controller  

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Assistent Controller waar jij samen met de Controller de financiële administratie van de Groep op een hoger niveau brengt. Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die ook internationaal actief is en die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Van Boekel is een echt familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. De Controller zoekt een sparringpartner die een belangrijke rol gaat vervullen vanuit het hart van de financiële afdeling.

Binnen Van Boekel heb je te maken met een grote diversiteit aan activiteiten en entiteiten waardoor de financiële processen zeer uitdagend zijn. Bijkomende uitdaging hierbij is dat het niet alleen Nederlandse entiteiten betreffen maar ook vestigingen in Duitsland en Caribisch Nederland.

Waar bestaan je hoofdtaken uit als Assistent Controller?

 • Bewaken van de financiële positie en resultaten van het bedrijf.
 • Voorbereiden bij het opstellen van jaarrekeningen en managementrapportages.
 • De dagelijkse aansturing op de financiële afdeling, waarbij je verantwoording aflegt aan de Controller.
 • (Mede) Zorgdragen voor:
  de financiële (projecten)administratie van de verschillende vennootschappen;
  · maandrapportage, kwartaal-, en jaarcijfers;
  · een actief debiteuren- en crediteurenbeheer;
  · de verschillende belastingaangiftes;
  · de loonadministratie van de verschillende vennootschappen.

 

Wat breng je mee?

Naast een en afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde, beschik je over ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je bent cijfermatig zeer sterk en door jouw analytisch vermogen weet je snel tot de kern te komen.

Van Boekel is een internationale organisatie met o.a. bedrijfsactiviteiten in het buitenland, beheersing van de Engelse en Duitse taal is van belang.

Naast goede kennis van Excel maak je nieuwe financiële software snel eigen. Je hebt kennis van relevante Wet- en Regelgeving en blijft graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Last but not least pas je in een directe en informele cultuur waar hard gewerkt, maar ook hard gelachen wordt.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie voor 40 uur in de week in een jong team binnen een groeiende organisatie.
 • Een omgeving die continu in beweging is, denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe diverse bedrijfsactiviteiten in binnen- en buitenland.
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s te bouwen aan het bedrijf van toekomst.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Waar ga je werken?

Van Boekel is een familiebedrijf die ruim 55 jaar geleden is opgericht. Gedurende het laatste decennium heeft Van Boekel zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. Van Boekel is niet alleen actief in Nederland maar ook in Duitsland en in het Caribisch gebied. Het hoofdkantoor van de Groep is in Zeeland (Noord Brabant). Meer informatie bezoek onze website www.vanboekel.com.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Danique van Boekel, HRM Manager bij Van Boekel,  d.vanboekel@vanboekel.com. Voor meer informatie over de functie en/of vacature kun je terecht bij de heer Sandy van Casteren, Controller bij Van Boekel s.vancasteren@vanboekel.com of 0486-459000

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Terug naar overzicht
Divisie/bedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonDanique van Boekel
Tel. nr.+31 – (0)486 – 45 90 00
E-maild.vanboekel@vanboekel.com
LinkedInDanique van Boekel
Facebook