Vacature projectcoördinator | Van Boekel Bouw & Infra International

Hoezo met de auto naar het werk?
Bij ons ga je met het vliegtuig!

 

Voor ons project in Sint Eustatius zijn we op zoek naar een projectcoördinator met kennis van en affiniteit met maritieme projecten. Jij zorgt er samen met onze projectleider en uitvoerder voor dat we het werk realiseren binnen de gestelde eisen aan tijd, kosten en kwaliteit. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu.

 

Wij zijn een snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Maar ook een echt familiebedrijf. In 1964 opgericht als aannemer in de cultuurtechniek en door de jaren heen verder gespecialiseerd in civiele betonbouw, grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en cultuurtechniek.

 

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden

Als ervaren en zelfstandig projectcoördinator ben je een van de belangrijkste schakels in de voorbereiding en organisatie van een uitbreidingsproject in de haven van Sint Eustatius:

 •  Je stelt de werkbegroting op, voert deze in en zorgt ervoor dat deze actueel blijft.
 •  Je stelt planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema’s op.
 •  Je zorgt voor de inkoopvoorbereiding en beoordeelt leveranciers.
 •  Je zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen.
 •  Je zorgt ervoor dat het uitgevoerde werk voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen uit het contract.
 •  Je signaleert en berekent meer- en minderwerk.
 •  Je controleert, registreert en distribueert documenten.

 

Dit is jouw profiel

 • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau, (minimaal) een afgeronde mbo-opleiding Waterbouw/GWW-sector met aanvullende opleidingen (niveau 4) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke branche.
 • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig, gestructureerd en je bent in staat zelfstandig te opereren, maar ook als onderdeel van het team.
 • Je bent bekend met de principes van Systems engineering en hebt affiniteit met het maken van UAV-GC projecten.
 • Je hebt klanttevredenheid en een goede klantrelatie hoog in het vaandel staan.
 • Je hebt een goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheid.

 

Wat bieden wij

Je komt te werken binnen een onderneming met een gezonde bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een prima werksfeer. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Wij hebben daarom veel aandacht voor jouw persoonlijke behoeften en ontwikkeling. Dit benadrukken wij in onze primaire, secundaire arbeidsvoorwaarden,
waaronder een minstens marktconform salaris en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook houden we in onze arbeidsvoorwaarden rekening met je uitzending naar het buitenland.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Lars Vincken, directeur bij Van Boekel Zeeland: l.vincken@vanboekel.com.

 

 

Voor meer informatie over de functie en/of vacature kun je terecht bij Lars Brands, Area manager Van Boekel Bouw & Infra International: l.brands@vanboekel.com.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Terug naar overzicht
Divisie/bedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 Zeeland
ContactpersoonLars Vincken
Tel. nr.+31 0(6) –  46 33 49 54
Emaill.vincken@vanboekel.com
LinkedInLars Vincken
Facebook