Vacature Projectcoördinator Van Boekel GmbH

Van Boekel Groep B.V. is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1964 als aannemer in de cultuurtechniek, later verder gespecialiseerd in vier gebieden: Civiele Techniek, Cultuurtechniek, Betontechnieken en Utiliteitsbouw. Van Boekel onderscheidt zich door verder te gaan waar anderen niet willen, kunnen of durven. Onze werken onderscheiden zich door een hoge mate aan complexiteit, die we het liefst op een innovatieve manier aanvliegen. Onze flexibele organisatie is in staat in te spelen op zeer diverse uitvragen, waardoor we onder anderen graag geïntegreerde werken uitvoeren. Als Project Coördinator bij van Boekel GmbH ben je betrokken bij complexe bouwprojecten. Jij zorgt ervoor dat het werk, in samenwerking met een Projectleider en een Uitvoerder, wordt gerealiseerd binnen gestelde eisen aan tijd, kosten en kwaliteit. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu.

 

De functie

Als ervaren en zelfstandig project coördinator ben je een van de belangrijkste schakels in de voorbereiding & organisatie van een project. Je stelt de werkbegroting op, voert deze in en zorgt ervoor dat deze actueel blijft. Verder stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema’s op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Maar je beoordeelt ook leveranciers en je zorgt dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden, evenals het controleren, registreren en distribueren van documenten.

Het zwaartepunt van deze functie ligt hem in de affiniteit met, of ervaring in projecten met een UAV-GC karakter. De rollenverdeling in deze projectvorm zorgt ervoor dat je namelijk ook de rol van Ontwerpleider op je zou moeten nemen. Het belangrijkste deel van de functie schrijven we nog altijd toe aan de rol van werkvoorbereider/ inkoop, maar kandidaten zullen zich onderscheiden door kennis te hebben van ontwerp en UAV-GC contracten.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en (minimaal een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde met aanvullende opleidingen) (niveau 4) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke branche.
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd.
  • Je bent bekend met de principes van System Engineering en hebt affiniteit met het maken van UAV-GC projecten.
  • Klanttevredenheid en een goede klantrelatie staan bij jou hoog in het vaandel.
  • Pré – Duitse taal in woord en schrift.

 

Je komt te werken binnen een onderneming met een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen. Van Boekel heeft een prima werksfeer en teamgeest, samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Ook is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; we bieden graag goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je salaris is minstens marktconform, je krijgt de beschikking over een leaseauto en kan je aanspraak maken op en laptop en telefoon van de zaak.

 

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar Dhr. Paul van Boekel,  Pj.Boekel@vanboekel.com. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Dhr. Rob van Mondfrans, Projectleider, bereikbaar via het algemene nummer 0486-459000.

 

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Terug naar overzicht
Divisie/bedrijfVan Boekel GmbH
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonPaul van Boekel
Tel. nr.+31 – (0) 486 – 45 90 00
Emailinfo@vanboekel.com
LinkedInPaul van Boekel
Facebook