Vacature Projectcoördinator Van Boekel Regionaal Brabant
(standplaats Zeeland NB)

Ben jij de kandidaat?

Van Boekel Groep B.V. is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1964 als aannemer in de cultuurtechniek, later verder gespecialiseerd in vier gebieden: Civiele Techniek, Cultuurtechniek, Betontechnieken en Utiliteitsbouw.

Van Boekel onderscheidt zich door verder te gaan waar anderen niet willen, kunnen of durven. Onze werken onderscheiden zich door een hoge mate aan complexiteit, die we het liefst op een innovatieve manier aanvliegen. Onze flexibele organisatie is in staat in te spelen op zeer diverse uitvragen, waardoor we onder anderen graag geïntegreerde werken uitvoeren.

 

Als Projectcoördinator bij Van Boekel Regionaal afdeling Brabant ben je betrokken bij regionale GWW-projecten. Jij zorgt ervoor dat het werk, in samenwerking met een regiomanager en een uitvoerder, wordt gerealiseerd binnen gestelde eisen aan tijd, kosten en kwaliteit. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu.

 

De functie

    Als ervaren en zelfstandig projectcoördinator ben je een van de belangrijkste schakels in de voorbereiding & organisatie van een project. Je stelt de werkbegroting op, voert deze in en zorgt ervoor dat deze actueel blijft. Verder stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema’s op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Maar je beoordeelt ook leveranciers en je zorgt dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden, evenals het controleren, registreren en distribueren van documenten.

 

Functie-eisen:

    • • Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en (minimaal een afgeronde mbo-opleiding civiele techniek met aanvullende opleidingen) (niveau 4) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke branche.
    • • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd.
    • • Klanttevredenheid en een goede klantrelatie staan bij jou hoog in het vaandel.

 

Je komt te werken binnen een onderneming met een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen. Van Boekel heeft een prima werksfeer en teamgeest, samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Ook is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; we bieden graag goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je salaris is minstens marktconform, je kunt de beschikking krijgen over een leaseauto en je krijgt een laptop en telefoon van de zaak.

 

 

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en motivatie per mail naar Dhr. Raymond Hengeveld, Operationeel directeur bij Van Boekel via r.hengeveld@vanboekel.com

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Terug naar overzicht
Divisie/bedrijfVan Boekel Regionaal Brabant
AdresVoederheil 3 Zeeland
ContactpersoonRaymond Hengeveld
Tel. nr.+31 0(6) –  10 67 69 22
Emailr.hengeveld@vanboekel.com
LinkedINRaymond Hengeveld
Facebook