Vacature uitvoerder – Van Boekel GmbH Regio NRW

Ben jij de kandidaat?

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk het organiseren, aansturen en controleren van alle werkzaamheden op de bouwplaats. Wij zoeken een Uitvoerder die van aanpakken houdt en die zelfstandig in staat is om projecten in uitvoering tot een succes te maken. Je functioneert goed in een omgeving met een no-nonsense mentaliteit. Je bent flexibel, in staat te schakelen op verschillende niveaus en hebt een helicopterview. Neem je daarbij de nodige dosis humor mee naar de werkvloer, dan pas jij helemaal bij ons bedrijf!

 

De functie

Voor de vacature Uitvoerder zien we je sollicitatie graag tegemoet als jij voldoet aan onderstaande functie-eisen en wensen:

• Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring;
• Ervaring in de uitvoering van (infrastructurele) GWW-projecten (3-5 jaar) is een must;
• Je weet hoe je een project moet aansturen en uitvoeren en gaat hierbij zelfstandig te werk:
o Je stelt i.o.m. de projectleider en projectcoördinator (detail)planningen op en bewaakt deze;
o Je stuurt op een mensgerichte, doch duidelijke wijze het bouwplaatspersoneel, onderaannemers en leveranciers aan;
o Je bent de spil tussen projectcoördinatie en uitvoering, en ook in staat om – indien nodig – in een tendertraject al een waardevolle bijdrage te leveren;
o Je onderhoudt intensief contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers;
o Je hebt ervaring met administratieve processen die bij de uitvoering komen kijken, zoals o.a. het opstellen van werkbonnen, leverbonnen en urenverantwoordingen;
o Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.

 

Aanbod:

Wij beseffen dat onze mensen de sleutel tot succes zijn. Wij kennen dan ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast faciliteren en stimuleren wij de ontwikkeling van onze mensen door het aanbieden van verschillende cursussen en opleidingen: wij scheppen de mogelijkheden, jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw dromen, ambities en ontwikkeling!

 

Grijp jij deze unieke kans?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar Dhr. Paul van Boekel, directeur bij Van Boekel GmbH via Pj.Boekel@vanboekel.com. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Dhr. Rob van Mondfrans, Projectleider, bereikbaar via het algemene nummer 0486-459000.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Terug naar overzicht
Divisie/bedrijfVan Boekel GmbH
AdresFlughafen Niederrhein GmbH | Flughafen-ring 200
ContactpersoonPaul van Boekel
Tel. nr.+31 0(6) –  51 45 49 64
Emailpj.boekel@vanboekel.com
LinkedInPaul van Boekel
Facebook