Herinrichting P3 P4 Mecc Maastricht

In augustus 2017 hebben we van de gemeente Maastricht de opdracht ontvangen voor de herinrichting van P3 en P4, de parkeerplaatsen ter plaatse van de hoofdingang van het MECC.
De herinrichting betreft een volledige vervanging van de bovenbouw. Circa 3000m2 asfalt en 7000m2 bestratingen. Daarnaast hebben wij ook de verlichting van het terrein vervangen inclusief alle parkeervoorzieningen als slagboominstallaties, kabels en leidingen etc.
Aangezien in maart de Tefaf plaats vindt lag de politieke druk hoog om de opleverdatum te halen. ’s Werelds grootste kunstbeurs is het paradepaard van de gemeente Maastricht en het vernieuwen van de parkeerplaats maakt onderdeel uit van een grote investering van de gemeente en het MECC. Het nieuwe ontwerp voorziet ook in een mooie brede boulevard welke de gasten geleidt naar de hoofdentree van het MECC.
Ondanks het slechte weer en veel wijzigingen van het ontwerp gedurende het project hebben we het voor elkaar gekregen om stipt op tijd op te leveren. Voor het “ nieuwe “ team van kantoor Schinnen was dit het eerste project.
We mogen terugkijken op een geslaagde uitvoering, en wederom een tevreden klant.

Terug naar overzicht
OpdrachtgeverGemeente Maastricht
PlaatsMaastricht
ContractvormRAW laagste prijs
CategorieCiviele techniek
UitvoeringVan Boekel Regionaal Schinnen
ProjectleiderJeroen Kieboom
Mobiel+31 (0)6 – 10 98 28 69
Emailj.kieboom@vanboekel.com
LinkedInJeroen Kieboom
Facebook