Van Boekel Bau GmbH gaat de hoogte in

50 jaar ervaring

 

Van Boekel Bau GmbH is gespecialiseerd in het bouwen van Datacenters. Van Boekel heeft meer dan 50 jaar ervaring in de civiele bouwsector.
We onderscheiden ons door het feit dat we verder gaan waar anderen niet kunnen, willen of durven. Met ons toegewijde personeel zijn we creatief, innovatief en kunnen we uitdagingen aan. Door onze jarenlange ervaring zijn niet bang om grenzen te overschrijden. Mede omdat we gelijkwaardige projecten hebben gerealiseerd in Nederland, Duitsland en het Caribisch gebied.

datacenter

 

Met de toename van het gebruik van internet en de digitalisering van onze samenleving, neemt de behoefte aan opslag van gegevens toe.
De snel toenemende behoefte aan gegevensopslag en andere marktomstandigheden (bijvoorbeeld de Brexit) hebben de markt voor datacenters versneld. Dit veroorzaakt een enorme tijdsdruk en vereist een creatieve en flexibele bouwpartner. Wij zijn die partner. We hebben een brede ervaring in de civiele bouwwerken in datacenterprojecten. We ontzorgen onze klanten en zorgen voor het hele bouwproces.

specialiteiten

 

  • Veiligheid is onze topprioriteit! Alleen dan zal een project voor ons succesvol zijn
  • We leveren een hoge kwaliteitsstandaard met ons ervaren en toegewijde personeel
  • We zijn flexibel en creatief, en verlichten onze klanten door voor het hele proces te zorgen
  • We hebben met succes verschillende datacenters gerealiseerd binnen tijd- en budgetlimieten