Het “contact” met de lokale overheden en organisaties

Van Boekel Regionaal heeft zijn wortels liggen bij de Van Boekel Groep. Een aannemersbedrijf waar men de afgelopen jaren zich is gaan ontwikkelen en specialiseren in complexe bouwtrajecten. Hierdoor worden er prachtige projecten afgeleverd in binnen- en buitenland, echter zit daar ook een nadeel aan. Het “contact” met de lokale overheden en organisaties, welke de in verhouding kleinere werken uitbesteden werd minder intensief.

 

Bewust is gekozen om deze partijen te benaderen vanuit de lokale kantoren. Met ieder een eigen team vakmensen die in het gebied hun wortels hebben liggen. Daardoor kunnen we sneller schakelen op de wensen van de klant of organisaties. Van Boekel Regionaal is een beetje eigenwijs in zijn eigen moderne jasje. Bedenken, bespreken en bouwen is ook daar het toverwoord. Door duidelijke afspraken, all-in formules, en ervaren personeel, kan er efficiënter, dus kosten besparend gewerkt worden, met een open, frisse houding naar u als klant.

 

Wij durven te zeggen dat we hierdoor, u de beste prijs, kwaliteit verhouding kunnen bieden. Wij werken niet met ingewikkelde clausules, maar met transparante offertes, zodat u weet waar u als klant aan toe bent. Herkenbaar, laagdrempelig en transparantie, zijn dé kenmerken waar wij ons in onderscheiden.

  • Wij zijn een aantrekkelijke en veilige werkgever: wij investeren in collega’s en faciliteren hen optimaal
  • Wij streven naar een excellente bedrijfsvoering: wij hebben efficiënte processen en zijn een continu lerende organisatie
  • Wij zijn een stabiele en betrouwbare samenwerkingspartner: wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen
  • Wij onderhouden een duurzame klantrelatie: opdrachtgevers zijn tevreden en weten Van Boekel Regionaal te vinden