Vacature: Assistent Controller

40 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Assistent Controller? Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die ook internationaal actief is en die volop in ontwikkeling is en heb jij de ambitie om de financiële administratie van zo’n organisatie naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van Boekel is een echt familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. Wij zoeken een nieuwe Assistent Controller die samen met collega’s en de Financieel Manager een belangrijke rol gaat vervullen vanuit het hart van de financiële afdeling.

Binnen Van Boekel heb je te maken met een grote diversiteit aan activiteiten en entiteiten waardoor de financiële processen zeer uitdagend zijn. Bijkomende uitdaging hierbij is dat het niet alleen Nederlandse entiteiten betreffen maar ook vestigingen in Duitsland en Caribisch Nederland.

Waar bestaan je hoofdtaken uit als Assistent Controller?

 • Je draagt zorg voor het aanleveren van de juiste gegevens voor de extern gevoerde loonadministratie van de verschillende vennootschappen.
 • Je bent aanspreekpunt voor werknemers bij salaris gerelateerde vragen en voor de externe loonverwerker.
 • Je draagt (mede) zorg voor de financiële administratie van de verschillende vennootschappen.
 • Je draagt (mede) zorg voor de projectadministratie van de verschillende vennootschappen.
 • Je draagt (mede) zorg voor een actief debiteuren- en crediteurenbeheer en grootboekadministratie.
 • Je verricht betalingen.
 • Je ondersteunt (mede) bij het verzamelen en analyseren van gegevens voor het opstellen van jaarrekeningen, managementrapportages en overzichten.
 • Je ondersteunt (mede) bij het zorgdragen voor de maandrapportage, kwartaal- en jaarcijfers.
 • Je ondersteunt (mede) bij het bewaken van de financiële positie en resultaten van het bedrijf.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Bedenken Van Boekel

Wat breng je mee?

Bij voorkeur beschik je over een afgeronde HBO opleiding, in de richting bedrijfseconomie of accountancy en heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je bent cijfermatig zeer sterk en door jouw analytisch vermogen weet je snel tot de kern te komen. In het geval dat je binnen het vakgebied een MBO opleiding hebt gevolgd en beschikt over ruime relevante werkervaring nodigen wij je ook graag uit te reageren op de vacature.

Uiteraard heb je kennis van Excel en andere administratieve software en leer je snel om te gaan met ons ERP pakket (InfraWorks). Ook heb je kennis van relevante Wet- en Regelgevingen en blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op dat gebied.

De Van Boekel Groep is een internationale organisatie met o.a. bedrijfsactiviteiten in het buitenland, enige beheersing van de Duitse en Engelse taal is dus van belang.

Last but not least pas je in een directe en informele cultuur waar hard gewerkt, maar ook hard gelachen wordt.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie voor 40 uur in de week in een jong team binnen een interessante organisatie. Als je 32 uur wilt werken is dat bespreekbaar.
 • Een omgeving die continu in beweging is, denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe diverse bedrijfsactiviteiten in binnen- en buitenland.
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s te bouwen aan het bedrijf van de toekomst.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Van Boekel is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar geleden is opgericht. Gedurende het laatste decennium heeft Van Boekel zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. Van Boekel is niet alleen actief in Nederland maar ook in Duitsland en in het Caribisch gebied. Het hoofdkantoor van de Van Boekel Groep is gevestigd in Zeeland (Noord Brabant). Kijk ook eens op onze website www.vanboekel.com voor een nog beter beeld van onze bedrijfsactiviteiten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar HR@vanboekel.com. Voor meer informatie over de functie en/of vacature kun je ook terecht bij de heer Bertil van Blokland, Financieel Manager bij Van Boekel via de mail b.vanblokland@vanboekel.com of telefonisch op 0486-459000. Wij komen graag met jou in contact!

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
Contactpersoonde heer Bertil van Blokland
Telefoonnummer+31 – (0)486 – 45 90 00
E-mailb.vanblokland@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.