KAM-coördinator (24 – 32 uren per week)

Wat is jouw uitdaging bij Van Boekel?

Je gaat als KAM-coördinator aan de slag bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je bent in staat op jouw vakgebied strategisch mee te denken en van uitvoerende taken krijg je ook heel veel energie. Onlangs ontvingen wij het certificaat trede 3 op de Veiligheidsladder. Dat we mooie projecten zowel in Nederland als in Duitsland op een veilige en hoogwaardige manier mogen maken, maakt ons trots.

De Van Boekel Groep is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in cultuur-, civiele- en utiliteitsbouw en betontechnieken. We zijn een informeel familiebedrijf, met korte en directe communicatielijnen.

Onze KAM-coördinator Yannick wil graag samen met jou ons KAM-beleid naar een nog hoger niveau tillen. Heb je nadrukkelijk affiniteit met het onderwerp milieu/CO2, dan is dat een pré.

Samen zorg je voor de opzet, implementatie, uitvoering, beheersing en verbetering van het KAM-beleid in ons bedrijf. Je houdt je bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, de kwaliteit van onze processen en het verhogen van het bewustzijn t.a.v. kwaliteit, Arbo- en milieuaspecten.

Je bent in staat accurate analyses te maken van (bijna) ongevallen, resultaten uit interne- en externe audits. Je voert interne audits en rapporteert hierover aan de directie. Je doet de voorbereiding en begeleiding van certificeringtrajecten op het gebied van kwaliteits-, Arbo- en milieumanagementsystemen (ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2-prestatieladder en veiligheidsladder).

Je adviseert en informeert (gevraagd en ongevraagd) directie en management omtrent trends en ontwikkelingen op het gebied van KAM. Je adviseert, informeert, ondersteunt en begeleidt de (operationeel) leidinggevenden ten behoeve van het nakomen van eisen uit Arbowet en -regelgeving, kwaliteits- en milieunormen en faciliteert bij het uitvoeren van hieruit voortvloeiende KAM-taken.
Je stelt jaarlijks, in samenwerking met de directie, de directiebeoordeling op en beheert en bewaakt de toepassing van het kwaliteitsmanagementsysteem en initieert verbetertrajecten.

Je hebt een belangrijke signaalfunctie en je stimuleert in houding en gedrag een proactieve veiligheidscultuur. Je voert veiligheidsrondes uit en je helpt je collega’s bij het vergroten van veiligheidsbewustzijn binnen Van Boekel. Je ondersteunt bij ongevalsonderzoeken en je registreert de diverse veiligheidsformulieren. Je voert trendanalyses uit en je bewaakt de diverse overzichten.

Vanuit je affiniteit met milieu/CO2 houd je je ook bezig met het bewaken van onze milieudoelstellingen en KPI’s. Afhankelijk van je werkervaring ga je meer of minder zelfstandig de audits uitvoeren en de CO2-prestatieladder beheren.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Jan de Veiligheidsman

Wie ben jij?

Bij de Van Boekel Groep word je warm verwelkomd door je nieuwe collega’s, maar verwacht geen ‘gespreid bedje’. Een bedrijf in ontwikkeling zien wij juist als een mooie kans voor jou als KAM-coördinator, wat wel bij je moet passen. Het is dan ook belangrijk dat je ondernemerschap toont en plannen tot uitvoering weet te brengen. Je staat stevig in je schoenen en creëert draagvlak om gestelde doelen te realiseren.

  • Zowel junior als medior KAM-coördinatoren nodigen wij van harte uit te reageren;
  • Je hebt een afgeronde opleiding IVK en/of MVK óf ervaring als veiligheidskundige
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift perfect. Bij voorkeur ook beheersing van de Duitse en Engelse taal.
  • Ervaring bij een complexe bouw gerelateerde organisatie en/of bij een bedrijf wat internationaal actief is, is een voordeel;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B.

Waar ga je werken?

De Van Boekel Groep is een familiebedrijf dat in 1964 is opgericht door Jan van Boekel. Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft de Van Boekel Groep zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele en betontechnieken en utiliteitsbouw.

Met een team van zo’n 90 ervaren en enthousiaste medewerkers werkt de Van Boekel Groep met een gezonde mix van passie, lef en kennis aan complexe opdrachten.

Van Boekel vindt werkplezier erg belangrijk en bouwt graag samen een duurzame relatie op. Je komt te werken in een transparante, informele en gedreven bedrijfscultuur met een vleugje Brabantse gezelligheid. In de werksfeer merk je dat het een familiebedrijf is: het is een warm nest waarin iedereen benaderbaar is.

Interesse? Wij leren je graag kennen.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie kun je contact opnemen met onze afdeling HR. Tel. 0486-459000. Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en een uitgebreid CV naar jobs@vanboekel.com

Wij komen graag met jou in contact!

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonJudith Laros
Monique van Kemenade
Telefoonnummer0486-459000
E-mailjobs@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.