Vacature: Medewerker PR en Communicatie

32 – 40 uur

Wat is jouw uitdaging bij Van Boekel?

Je gaat als medewerker PR en Communicatie aan de slag bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je bent in staat op jouw vakgebied strategisch mee te denken en van uitvoerende taken krijg je ook heel veel energie. Je voelt je prima in een informele bedrijfscultuur met korte en directe communicatielijnen.

De Van Boekel Groep is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in cultuur-, civiele en betontechnieken en utiliteitsbouw. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een enorme groei meegemaakt. We zijn enorm trots op de mooie projecten die we maken en we willen dat ook uitdragen.

Ben jij klaar om PR en Communicatie bij de Van Boekel Groep naar een nog hoger niveau te brengen?

Jij bent binnen van Boekel Groep dé specialist op het gebied van PR en Communicatie. Je geeft verder vorm aan het beleid en je zorgt ook dat iedere beleidsmatige keuze wordt opgevolgd door concrete acties.

Externe PR en Communicatie bestaat bij Van Boekel uit het beheren van de Van Boekel website, de socials, beurzen, het drukwerk en het bewaken van de huisstijl. Ook werk en denk je mee over commerciële (project)presentaties

Interne communicatie bestaat (onder andere) uit ons Van Boekel journaal, de familiedag en diverse feesten en partijen waar we bij Van Boekel bekend om staan.

De volledige planning en organisatie kunnen we met een gerust hart aan je overlaten.

Je schakelt dagelijks tussen strategische uitdagingen en operationele taken. Jouw rol laat zich het best omschrijven als spin in het web. Je bent een echte ‘regelneef’ en je kunt tegen een stootje. Als je een belangrijke commerciële activiteit voor je bedrijf, ondanks tegenslag, goed hebt afgerond geeft dat je energie.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

De medewerker PR en Communicatie houdt zich bezig met:

 • Het bijdragen aan en opstellen van een organisatie breed extern communicatiebeleid;
 • Het uitvoeren van een veelheid aan interne communicatie activiteiten;
 • Het opstellen en bewaken van het commercieel en PR-plan;
 • Het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van de onlineactiviteiten;
 • Het publiceren, beheren en muteren van (online) projectpresentaties;
 • Het maken van teksten voor (online) uitingen en het beheren van social media content;
 • De zichtbaarheid van onze organisatie vergroten;
 • Meedenken in en uitvoeren van de arbeidsmarktcommunicatie.

Wie ben jij?

Bij de Van Boekel Groep word je warm verwelkomd door je nieuwe collega’s, maar verwacht geen ‘gespreid bedje’. Een bedrijf in ontwikkeling zien wij juist als een mooie kans voor jou als medewerker PR en Communicatie, wat wel bij je moet passen. Het is dan ook belangrijk dat je ondernemerschap toont en plannen tot uitvoering weet te brengen. Je staat stevig in je schoenen en creëert draagvlak om gestelde doelen te realiseren.

 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van PR en Communicatie
 • Je hebt minimaal 2 jaar gerichte ervaring op het gebied van PR en Communicatie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift perfect. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een absolute pré;
 • Ervaring bij een complexe bouw gerelateerde organisatie en/of bij een bedrijf wat internationaal actief is, is een voordeel;
 • Rijbewijs B.

Waar ga je werken?

De Van Boekel Groep is een familiebedrijf dat in 1964 is opgericht door Jan van Boekel. Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft de Van Boekel Groep zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele en betontechnieken en utiliteitsbouw.

Met een team van meer dan 100 ervaren en enthousiaste medewerkers werkt de Van Boekel Groep met een gezonde mix van passie, lef en kennis aan complexe opdrachten. Iedere dag zetten zij zich samen in om voor de opdrachtgever het optimale te halen in economische, planningstechnische en duurzame zin.

Van Boekel vindt werkplezier erg belangrijk en bouwt graag samen een duurzame relatie op. Je komt te werken in een transparante, informele en gedreven bedrijfscultuur met een vleugje Brabantse gezelligheid. In de werksfeer merk je dat het een familiebedrijf is: het is een warm nest waarin iedereen benaderbaar is.

Interesse? Wij leren je graag kennen.
Voor meer informatie over de vacature of de organisatie kun je contact opnemen met Judith Laros. Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en een uitgebreid cv.

Judith Laros, HR adviseur

j.laros@vanboekel.com

06-44332603

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonJudith Laros
Telefoonnummer06-44332603
E-mailj.laros@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.