Vacature: Project Controller

40 uur

Wat is je uitdaging als Project Controller

Ben jij die ondernemende Project Controller die gaat helpen met het verbeteren van onze resultaten? Houd je van de dynamiek van verschillende projecten? Wil je onderdeel zijn van een organisatie die ook internationaal actief is en die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Van Boekel is een echt familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw.

Waar bestaan je hoofdtaken uit als Project Controller?

 • Bewaken, signaleren en rapporteren inzake contractafspraken met leveranciers;
 • Opstellen en bespreken van na calculaties en kostenbewaking van de projecten samen met het projectteam;
 • Verwerken van ingevulde stand opnamen in het urenoverzicht en analyseren hiervan;
 • Analyseren en tijdig opstellen periodieke prognose eindresultaat projecten;
 • Verwerken informatie op de inkoopbudgetformulieren in de werkbegroting (contractbewaking);
 • Signaleren en aansturen van tijdige facturatie aan de opdrachtgever;
 • Werken conform vaste procedures uit het managementsysteem;
 • Overige uitvoerende administratieve werkzaamheden;

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat breng je mee?

Naast een en afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde, beschik je over ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je bent cijfermatig zeer sterk en door jouw analytisch vermogen weet je snel tot de kern te komen.

Van Boekel is een internationale organisatie met o.a. bedrijfsactiviteiten in het buitenland, beheersing van de Engelse en Duitse taal is van belang.

Naast goede kennis van Excel maak je nieuwe financiële software snel eigen. Je hebt kennis van relevante Wet- en Regelgeving en blijft graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Last but not least pas je in een directe en informele cultuur waar hard gewerkt, maar ook hard gelachen wordt.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie voor 40 uur in de week in een jong team binnen een groeiende organisatie.
 • Een omgeving die continu in beweging is, denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe diverse bedrijfsactiviteiten in binnen- en buitenland.
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s te bouwen aan het bedrijf van toekomst.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Van Boekel is een familiebedrijf die ruim 55 jaar geleden is opgericht. Gedurende het laatste decennium heeft Van Boekel zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. Van Boekel is niet alleen actief in Nederland maar ook in Duitsland en in het Caribisch gebied. Het hoofdkantoor van de Groep is in Zeeland (Noord Brabant).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Danique van Boekel, HR adviseur bij Van Boekel,  d.vanboekel@vanboekel.com.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonDanique van Boekel
Telefoonnummer+31 – (0)486 – 45 90 00
E-maild.vanboekel@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.