Vacature: Projectleider

40 uur

Wat is je uitdaging als Projectleider?

In deze specifieke functie als ervaren en zelfstandig projectleider deins je niet terug voor de regelmatige reis van en naar het buitenland, veelal Duitsland. Van Boekel is in deze discipline actief in de bouw van datacentra. Ons meest actuele project vindt plaats in Berlijn.

We werken veel samen met vaste klanten en toeleveranciers. Een belangrijke taak is om dit netwerk in stand te houden en verder uit te breiden.

De bouw is vaak in de basis vergelijkbaar, maar elke locatie kent haar eigen (logistieke) uitdagingen. Omdat we inmiddels doorslaggevende ervaringen hebben op dit vlak zien we verdere uitbreidmogelijkheden elders in Europa.

Je functie is dan ook enerzijds technisch, maar kent ook een commerciële component, aangezien jij je ook bezig houdt met de verwerving van nieuwe projecten.

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

Wat we in met de bouw van datacenters  kunnen, kunnen  we natuurlijk ook in Nederland met andere civiele bouwprojecten. Daarom kun je als projectleider bij Van Boekel dus ook heel goed meerdere (grote én kleinere) projecten onder je hoede hebben, wanneer dat uitkomt. Je bent voor al je projecten eindverantwoordelijk voor de juiste voorbereiding en uitvoering. Je geeft leiding aan je projectteams en je zorgt voor alle financiële, organisatorische, technische en juridische aspecten van je projecten. Je voert overleg met je klanten/opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

Je werkt voor de technische uitwerking nauw samen met één of meerdere projectcoördinatoren en uiteraard ben je continue in overleg met je collega’s buiten.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouw/Civiele Techniek;
  • Je hebt kennis van en bij voorkeur ervaring met zowel Stabu, RAW als UAV-gc projecten;
  • Je hebt aantoonbaar 5 jaren relevante werkervaring;
  • Je blinkt uit in je analytische vaardigheden. Daarnaast durf je beslissingen te nemen en ben je bovengemiddeld stressbestendig. Je bent klantgericht, tactvol en beschikt over een uitstekende set aan sociale vaardigheden. Bovendien ben je betrouwbaar en integer in de uitoefening van je functie;
  • Beheersing van het Nederlands, Duits en Engels in woord en geschrift;

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken binnen een bedrijf met een meer dan gezonde bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een prima werksfeer. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en daarom is er veel aandacht voor jouw persoonlijke behoefte en ontwikkeling. Je mag rekenen op een marktconform salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Wij stellen je een auto van de zaak ter beschikking en ook mag je rekenen op gebruik van alle benodigde moderne communicatiemiddelen om je werk optimaal te kunnen verrichten.

De werkomgeving

Je uitvalsbasis is ons kantoor in Zeeland (Noord-Brabant). De werkomgeving buiten verandert natuurlijk per project en we verwachten van onze projectleiders dat ze vaak ter plaatse zijn.

Op ons kantoor combineren we hard werken met een gezellige en gemoedelijke werksfeer. Naast de uitvoeringsteams huisvesten we onze stafafdelingen PR, KAM, Finance en HR. Bij hen kun je ten allen tijde terecht voor ondersteuning en advies. Je werkt zelf direct samen met een projectcoördinator en uiteraard met al je collega’s in de buitendienst. Verantwoording leg je af aan de Business Unit Manager.

En op vrijdagmiddag sluiten we (zodra we weer mogen) altijd samen de week af voordat we van ons welverdiende weekend gaan genieten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatie naar Judith Laros, HR adviseur bij Van Boekel: j.laros@vanboekel.com. Judith is bereikbaar op het telefoonnummer 06-44332603

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonJudith Laros
Telefoonnummer06-44332603
E-mailj.laros@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.