Vacature: Werkvoorbereider

Fulltime
📍 Saba, Caribisch gebied

Hoezo met de auto naar het werk? Bij ons ga je met het vliegtuig! Of je bij ons ook thuis kunt werken? Jazeker, we vliegen je gewoon naar je tijdelijke nieuwe thuis en dan kun je daar aan de slag.

Wij zijn een snelgroeiend en internationaal opererend bedrijf. Maar ook een echt familiebedrijf. In 1964 opgericht als aannemer in de cultuurtechniek en door de jaren heen verder gespecialiseerd in civiele betonbouw, grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en cultuurtechniek.

Van Boekel onderscheidt zich door verder te gaan waar anderen niet willen, kunnen of durven. Onze werken kennen vaak een hoge mate van complexiteit, waardoor innovatief en flexibel werken voor ons de regel is.

Waar bestaan je hoofdtaken uit als werkvoorbereider?

 • Samen met een projectleider en uitvoerder zorg je voor het realiseren van het werk binnen de gestelde kaders van tijd, kosten en kwaliteit;
 • In de uitvoering van het werk draag je ook zorg voor je collega’s en ben je samen verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving;
 • Je stelt de begroting op en je zorgt dat die actueel blijft;
 • Je stelt planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema’s op en zorgt voor de inkoopvoorbereiding;
 • Je beoordeelt je leveranciers en je houdt je bezig met de financiële bewaking van het werk;
 • Controle, registratie en distributie van alle benodigde documenten behoren ook bij jouw verantwoordelijkheidsgebied.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO opleiding (werkvoorbereiding, Bouw, Infra, Civiel, GWW);
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bereid om een jaar lang Nederland achter je te laten en ervaring op te gaan doen als Werkvoorbereider in een totaal andere werkomgeving;
 • Jouw competenties en persoonlijkheidsprofiel vinden we belangrijker dan ervaring.

Last but not least pas je in een directe en informele cultuur waar hard gewerkt, maar ook hard gelachen wordt.

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een meer dan gezonde bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een prima werksfeer;
 • Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en daarom is er veel aandacht voor jouw persoonlijke behoefte en ontwikkeling;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Wij regelen je vluchten én je verblijf op Saba;
 • Het gebruik van alle benodigde moderne communicatiemiddelen om je werk optimaal te kunnen verrichten.

Waar ga je werken?

Saba is een Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Samen met Bonaire en Sint-Eustatius is Saba een soort ‘bijzondere gemeente’ van Nederland.

Op een oppervlakte van 13 km² huisvest Saba ongeveer 2000 inwoners. Saba is een toeristische trekpleister vanwege de vulkaan, de fantastische duikmogelijkheden en de wandelroutes. Een fantastische plek om een jaar lang te mogen werken en wonen!

Aan de andere kant van deze romantische medaille moeten we eerlijkheidshalve ook vertellen dat onze bouwmaterialen overwegend per boot worden aangeleverd en over een smal kronkelweggetje worden vervoerd naar de bouwplaats. Verkeerd bestelde schroeven kunnen zomaar een maand vertraging opleveren in het bouwproces. Het is dus van cruciaal belang dat je snel kunt schakelen, goed kunt incasseren en een natuurlijke drive hebt om je werk al pionierend te doen. Als je gewend bent om in problemen en ‘beren op de weg’ te denken, solliciteer dan vooral niet. De kans is heel groot dat je erg ongelukkig gaat worden. Houd je van pionieren, improviseren en iedere dag nieuwe verrassingen en uitdagingen? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Bij Van Boekel sta je er nooit alleen voor. Op Saba mag je steunen en leunen op zowel een ervaren projectleider als een ervaren uitvoerder. Je collega’s in Nederland ondersteunen je waar nodig op het gebied van Finance, KAM en HR. Naast je hang naar enig avontuur verwachten we dat je een echte teamplayer bent, die niet onnodig alleen blijft tobben met dingen die je samen kunt oplossen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Judith Laros, HR adviseur bij Van Boekel: j.laros@vanboekel.com. Judith is bereikbaar op het telefoonnummer 06-44332603.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonJudith Laros
Telefoonnummer06-44332603
E-mailj.laros@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.