Allround Bouwkundig Timmerman (40 uur)

Ben jij de Allround Bouwkundig Timmerman die wij zoeken?

Wij zoeken een allround bouwkundig timmerman die op multidisciplinaire projecten ingezet kan worden en het geen probleem vindt om in heel Nederland en eventueel ook in Duitsland (Nord Rhein-Westfalen) te werken.

Ben of ken jij die persoon? Neem dan snel contact met ons op via 0486-459090!

Ben jij onze kandidaat?

Als allround bouwkundig timmerman ben je bij Van Boekel BV werkzaam in de civiele- en utiliteitsbouwsector. Veel van de projecten zijn op water gerelateerd, zoals voor drinkwaterbedrijven (drinkwatervoorziening) en waterschappen. In bijna alle projecten bestaat een deel van het werk uit betonconstructies. Het werkgebied is Zuid Nederland en Duitsland (Nord Rhein-Westfalen).

Je werk bestaat naast timmerwerk/betontimmerwerk, ook uit andere werkzaamheden zoals onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden en het afronden van opleverpunten. Ook moet je bouwtekeningen kunnen lezen voordat aan een werk of project wordt begonnen en moet je de benodigde maatvoering kunnen uitvoeren. Neem je daarbij de nodige zelfstandigheid en een dosis humor mee naar de werkvloer, dan pas jij helemaal bij ons bedrijf!

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Dit is jouw profiel:

 

Voor de vacature allround bouwkundig timmerman zien we je sollicitatie graag tegemoet als jij voldoet aan onderstaande functie-eisen en wensen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of Timmerman (niveau 1 of 2)
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie (wij zetten ervaring boven diploma’s)
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook binnen een team
  • Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling
  • Je kunt nauwkeurig en geordend werken
  • Je bent flexibel en denkt in oplossingen
  • Je bent sociaal, stressbestendig en in bezit van goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent in bezit van het VCA-certificaat (Basis)

Uiteraard heb je allround vakkennis timmeren en ben je praktisch aangelegd.

Wat bieden wij?

Je komt te werken binnen een onderneming met een transparante, informele en gedreven bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een gezellige Brabantse werksfeer. In de hele omgang merk je dat iedereen heel gemakkelijk benaderbaar is. Van Boekel BV is een familiebedrijf dat in 1964 is opgericht door Jan van Boekel en is gesitueerd in het Brabantse plaatsje Zeeland. Met een team van ca. 100 ervaren, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt met een gezonde mix van passie, lef en kennis aan complexe opdrachten en projecten. Werkplezier wordt erg belangrijk gevonden en we bouwen hier graag samen een duurzame relatie op. Wij geloven erin dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn. Daarom hebben wij veel aandacht voor jouw persoonlijke behoeften en ontwikkeling. Dit komt tot uiting in onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, maar we investeren ook geregeld in leuke personeelsuitjes en feesten om de teambuilding en onderlinge contacten te versterken. Meer informatie bezoek onze website www.vanboekel.com

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Ben je geïnteresseerd en zie jij je hier al werken? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar jobs@vanboekel.com

Wil je eerst nog meer informatie neem ook dan contact met de afdeling HR op via het telefoonnummer 0486-4590000 of 0486-459090. En mocht je anders iemand weten die voor deze functie in aanmerking komt, geef dat dan ook aan ons door, want wie weet win jij dan wel een minuut gratis winkelen voor de gouden tip! Kijk snel op onze website voor de voorwaarden.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonMonique van Kemenade
Telefoonnummer+31 – (0)486 – 45 90 90
E-mailjobs@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.