• Werken bij Van Boekel

    Een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen!

    Werken bij Van Boekel

Werken bij

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.

Open Sollicitatie

Ben jij de kandidaat?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging  en staat jouw gewenste functie er niet bij?
Stuur ons dan een open sollicitatie en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Zet duidelijk in je sollicitatie wat jouw wensen zijn.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Erkend leerbedrijf

In het opleiden van jonge vakmensen spelen onderwijs en bedrijfsleven samen een belangrijke rol. Mbo-studenten leren veel in de praktijk. Daarvoor zijn professionele stages en leerbanen nodig in een veilige omgeving van een erkend leerbedrijf en met goede begeleiding door een praktijkopleider. Van Boekel is zo’n erkend leerbedrijf.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Deze bedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten op te leiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven zorgt er samen met het bedrijfsleven en de scholen voor dat beroepsonderwijs optimaal aansluit op de praktijk. Zo krijgen studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en het bedrijfsleven de vakmensen die het nodig heeft. Daar worden we allemaal beter van!

Ben jij op zoek naar een stageplek?

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Lijkt je het leuk om stage te lopen bij Van Boekel?
Stuur ons dan een open sollicitatie en wij zullen je zo snel mogelijk laten weten of er een stageplek beschikbaar is.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.