Projectteam Rotterdam op bezoek in Aalst

Deze zomer hebben Van Boekel & GW Leidingtechniek voor het project van Gemeente Rotterdam ‘Renovatie gemaal Willem Schürmannstraat’ de gunning ontvangen. Dit uitdagende project gaan we samen met onze partners Van der Kamp B.V., Boeg B.V & Boeg Nautic Scheveningen en Hoppenbrouwers Techniek realiseren. We zitten nu nog in een convergentiefase, waarna medio maart 2023 gestart zal worden met de uitvoering.
Afgelopen dinsdag brachten we met het hele team van dit project een bezoek aan Rioolgemaal Aalst, een Van Boekel project. Een project waarbij de aanpassing van een bestaand hoofdgemaal, de installaties en tijdelijke ompompvoorziening veel overeenkomsten heeft met het nieuwe project in Rotterdam, en daarom extra interessant om een kijkje te nemen.
Naast Van Boekel zijn ook Boeg en Van der Kamp hier aan het werk en konden een goede uitleg geven en een goed beeld scheppen over werkzaamheden die ook voor het gemaal Willem Schürmannstraat van toepassing zijn.
Aansluitend gingen we op bezoek bij GW Leidingtechniek, na een bakje koffie en een lekker broodje gaf Wim van de Westerlo een presentatie over GW. Er werden nog wat vragen gesteld, gedachten gedeeld en daarna was het tijd om weer richting Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Udenhout en Zeeland te gaan.
Een interessante en leerzame ochtend voor ons allemaal!
  • Projectteam Rotterdam op bezoek in Aalst
  • Project Gemaal Aalst
  • Projectteam Rotterdam op bezoek in Aalst