Dag van de Bouw 17 juni 2023

Van Boekel Bouw & Infra en ADS Groep Bouw realiseren als hoofdaannemers samen het nieuwe zuiveringsgebouw. Het project zuiveringsgebouw is dé blikvanger van het terrein aan de Antoon Coolenlaan. Het bijzondere ontwerp verbeeldt een opgetild landschap met aardlagen in de gevel en een groene daktuin. Van Boekel Bouw & Infra en ADS Groep Bouw zijn samen verantwoordelijk voor de uitvoering van de gehele civiele en bouwkundige scope. In dit multidisciplinair en complex project bundelen we onze krachten.

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023 van 10.00 – 14.00 uur, kunnen bezoekers dit project aanschouwen. Het is een beton gerelateerd project met veel steigers en ondersteuningsconstructies (bekisting). Bezoekers kunnen het volgende ervaren: vanaf de steigers het werk bekijken en de filterbak betreden.

Op de locatie van Brabant Water aan de Antoon Coolenlaan is gelijktijdig Stevacon bezig met de realisatie van het nieuwe pompengebouw. Ook deze bouw is te bezichtigen tijdens de Dag van de Bouw.

We stellen met trots deze bouwplaats open voor bezoekers vanaf 7 jaar. Denk aan geschikte kleding en schoenen i.v.m. veiligheid!

Ontdek meer op: https://www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht/32665/waterproductiebedrijf-eindhoven

  • Dag van de Bouw