Herinrichting P3 en P4 MECC Maastricht

In augustus 2017 hebben we van de gemeente Maastricht de opdracht ontvangen voor de herinrichting van P3 en P4, dit zijn de parkeerplaatsen bij de hoofdingang van het MECC. De herinrichting betreft een volledige vervanging van de bovenbouw. Circa 3000m2 asfalt en 7000m2 bestratingen. Daarnaast hebben wij ook de verlichting van het terrein vervangen inclusief alle parkeervoorzieningen als slagboominstallaties, kabels en leidingen.

Altijd in de maand maart vindt ’s werelds grootste kunstbeurs plaats in Maastricht, dit is het paradepaard van de gemeente. De politieke druk lag dus hoog om de opleverdatum te halen. In het nieuwe ontwerp ligt ook een mooie boulevard welke de gasten naar de hoofdingang van het MECC begeleidt.

Voor het ‘nieuwe’ team van ons toenmalig kantoor in Schinnen was dit het eerste project. Ondanks het slechte weer en veel wijzigingen van het ontwerp gedurende het project, mogen we terugkijken op een geslaagde uitvoering en een tevreden klant.

OpdrachtgeverGemeente Maastricht
PlaatsMaastricht
UitvoeringVan Boekel Regionaal