Machinist (40 uur)

Ben jij de Kraanmachinist die wij zoeken?

Als Kraanmachinist ben je bij Van Boekel BV werkzaam in de civiele- en utiliteitssector. Veel van de projecten zijn op water gerelateerd, zoals drinkwaterbedrijven (drinkwatervoorziening) en waterschappen. Het werkgebied is Zuid Nederland en Duitsland (Nord Rhein-Westfalen).

Je werk bestaat naast het uitvoeren van graaf- en grondwerkzaamheden op civiele en cultuurtechnische werken (zoals voor rioleringen, cunetten, watergangen en kabelaanleg), ook uit het inmeten, graven en dichten van sleuven, het uitvoeren van hijswerkzaamheden en klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen en andere relevante werkzaamheden. Daarbij pas je uiteraard de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen toe. Heb jij ruime werkervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur ook met GWW-werkzaamheden, kan je goed zelfstandig maar ook binnen een team werken en ben jij in het bezit van rijbewijs B, een VCA Basis- certificaat en een TCVT-hijsbewijs (of ben je bereid deze te halen), dan pas jij helemaal bij ons bedrijf!

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat bieden wij:

Je komt te werken binnen een gemoedelijke onderneming met een informele en open bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een gezellige Brabantse werksfeer. In de hele omgang merk je dat iedereen heel gemakkelijk benaderbaar is. Van Boekel BV is een familiebedrijf dat in 1964 is opgericht door Jan van Boekel en is gesitueerd in het Brabantse plaatsje Zeeland. Met een team van ca. 100 ervaren, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt met een gezonde mix van passie, lef en kennis aan multidisciplinaire opdrachten en projecten.

Werkplezier wordt erg belangrijk gevonden en we bouwen hier graag samen een duurzame relatie op. Wij geloven erin dat onze medewerkers de sleutel tot ons succes zijn. Daarom hebben wij veel aandacht voor jouw persoonlijke behoeften en ontwikkeling. Dit komt tot uiting in onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, maar we investeren ook geregeld in leuke personeelsuitjes en feesten om de teambuilding en onderlinge contacten te versterken.

  Interesse? Wij leren je graag kennen!

  Ben je geïnteresseerd en zie jij je hier al werken? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar jobs@vanboekel.com Wil je eerst nog meer informatie, neem ook dan contact met de afdeling HR op via het telefoonnummer 0486-4590000 of 0486-459090. En mocht je anders iemand weten die voor deze functie in aanmerking komt, geef dat dan ook aan ons door, want wie weet win jij dan wel een minuut gratis winkelen voor de gouden tip! Kijk snel op onze website onder het menu “werken bij’ voor de voorwaarden.

  Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

  Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
  AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
  ContactpersoonJudith Laros
  Monique van Kemenade
  Telefoonnummer+31 – (0)486 – 45 90 90
  E-mailjobs@vanboekel.com

  Werken bij Van Boekel

  Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

  We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.