Missie

Van Boekel levert duurzame antwoorden op civieltechnische, milieutechnische en ontwikkelingsvragen voor de openbare ruimte. Dat leidt tot doordachte oplossingen die ook in de verre toekomst verantwoord blijken voor onze opdrachtgevers: merendeels overheden uit binnen- en buitenland. Als internationaal gespecialiseerd multidisciplinair bedrijf kunnen we met de grootste partijen mee als het gaat om kennis en ambitie. Daarnaast  is de wereld om ons heen voortdurend onderhevig aan veranderingen. Zo ook in de bouwwereld. Geïntrigeerde contractvormen, geïntegreerde samenwerkingen en steeds complexere, multidisciplinaire projecten vragen om een bedrijf dat een uitdaging niet uit de weg gaat en creatief en flexibel inspeelt op de marktsituatie en klantwens.

Toch is groei geen doel op zich: we willen liever persoonlijke groei zien bij onze medewerkers. Daardoor leveren we nóg betere diensten. We zijn de duurzame speler die ook de niches opzoekt. Daarvoor hebben we de innovatiekracht in huis en daarmee creëren we waarde in de markt. Juist door die veranderende markt leunen we op inhoud en processen. We blijven groeien in kwaliteit en nemen daarbij het fundament van het familiebedrijf mee.

Visie

Van Boekel denkt met de markt mee. We grijpen kansen dankzij een gezonde dosis opportunisme. Wij kennen de markt, de markt weet wat wij kunnen. We luisteren naar de vragen van opdrachtgevers en laten onze diensten erop aansluiten. Maar ook elk intern idee of innovatieve visie wordt aangejaagd. Creativiteit zit in onze genen. Juist door de betrokkenheid en de korte lijnen in een familiebedrijf, is er alle ruimte om te innoveren. We denken in mogelijkheden. Met onze specialistische activiteiten raken we steeds meer in ons element. Daarbij zijn we een uitdagende en veilige werkgever voor onze medewerkers.

Als hybride bouwer werken we zo efficiënt mogelijk aan multidisciplinaire projecten voor publieke en private opdrachtgevers in de grond-, weg- en waterbouw, civiele betonbouw en utilitaire bouwsector in binnen- en buitenland. Opdrachtgevers leggen een doel bij ons neer, waarop wij bedenken hoe we dat doel zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken, tegen zo laag mogelijke faalkosten. We nemen verantwoordelijkheid. Als betrouwbare samenwerkingspartner bouwen we zo snel mogelijk een band op met opdrachtgever of onderaannemer. Financiële en operationele afspraken komen we na.