Planner Materieel en Personeel (32/40 uur)

Wat is jouw uitdaging bij Van Boekel?

Je gaat als Planner Materieel en Personeel aan de slag bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je bent in staat op jouw vakgebied strategisch mee te denken en van uitvoerende taken krijg je ook heel veel energie. Dat we mooie projecten zowel in Nederland als in Duitsland op een veilige en hoogwaardige manier mogen maken, maakt ons trots. De Van Boekel Groep is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in cultuur-, civiele- en utiliteitsbouw en betontechnieken. We zijn een informeel familiebedrijf, met korte en directe communicatielijnen.  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste Planner Materieel en Personeel. Een echte teamspeler met oog voor veiligheid. Vind je het leuk om te organiseren, plannen en te regelen en heb je geen 07.00 tot 16.00 uur mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wie ben jij?

Krijg jij veel voldoening van het organiseren, regelen en plannen van dingen en weet jij van aanpakken en doorpakken en initiatieven nemen? Ben jij stressbestendig en oplossingsgericht, sociaal en communicatief vaardig en heb je enige technische kennis of affiniteit daarmee en misschien zelfs bij voorkeur enige ervaring met het werken in de Bouw en Infra?

Dan ben jij de nieuwe collega die wij graag willen toevoegen aan ons team!

Wat kan jij bieden?

Als Planner Materieel en Personeel ben je verantwoordelijk voor het uitgeven en registreren van klein materieel en het laten uitvoeren van keuringen en het kalibreren van dit materieel. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het inplannen van al het personeel om met dit materieel te werken en om alle transportbewegingen binnen de organisatie zo efficiënt en optimaal mogelijk in te plannen. Kortom:

  • Je registreert in- en uitgaand materieel in een digitaal beheerssysteem.
  • Je ondersteunt uitvoerders op bouwprojecten met vragen over materieel.
  • Je plant eigen en ingehuurd materieel en personeel in samenspraak met de uitvoerders.
  • Je plant en bent verantwoordelijk voor alle voorkomende transporten binnen de organisatie.
  • Je houdt en creëert orde en netheid op onze locaties en in de werkplaats.
  • Je beheerst het Microsoft Office pakket (met name Word en Excel).
  • Je bent stressbestendig en ambitieus en gedreven.
  • Je creëert draagvlak om het beste uit jezelf, het materieel en anderen te halen en gestelde doelen te realiseren.

Wat krijg jij ervoor terug?

Jouw inzet wordt bij ons zeer gewaardeerd en beloond. Misschien zoals je gewend bent, maar dan met nét dat beetje extra zoals: een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, goed werkgeverschap en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden en begeleiding zodat je je kunt blijven ontwikkelen in een prettige en collegiale werksfeer. Ook organiseren wij diverse leuke personeelsfeesten per jaar om de teambuilding en het werkplezier te stimuleren en te vergroten.

Bij de Van Boekel Groep werk je dagelijks met enthousiaste en gedreven collega’s. We vinden het belangrijk dat je ondernemerschap toont en plannen zelfstandig tot uitvoering weet te brengen. Je staat daarvoor stevig in je schoenen en bent oplossingsgericht, veerkrachtig en daadkrachtig.

Waar ga je werken?

Van Boekel is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar geleden is opgericht. Gedurende het laatste decennium heeft Van Boekel zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. Van Boekel is niet alleen actief in Nederland maar ook in Duitsland en in het Caribisch gebied. Het hoofdkantoor van de Groep is in Zeeland (Noord Brabant). Meer informatie bezoek onze website www.vanboekel.com.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie kun je contact opnemen met onze afdeling HR via het telefoonnummer 0486-459000 of 0486-459090. Ben je nu al enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar jobs@vanboekel.com

Wij komen graag in contact met jou!!

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonMonique van Kemenade
Judith Laros
Telefoonnummer+31 – (0)486 – 45 90 00
E-mailjobs@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.