Bauarbeiter Van Boekel GmbH

Hoe ver “schop” jij het bij ons?

Voor onze GmbH zoeken wij Bauarbeiter.
Ben jij niet vies van hard werken in gezellige teams? Neem dan snel contact met ons op.

Vacature Bauarbeiter Van Boekel GmbH

Heb je weinig ervaring in de grond, weg- en waterbouw, maar steek je wel graag je handen uit je mouwen en werk je graag buiten (4 jaargetijden en dus in alle weersomstandigheden!). Reageer dan gerust op de vacature van Bauarbeiter. Wij maken je graag wegwijs in onze wereld van mooie projecten.

Ben jij de kandidaat?

Je voert op projectbasis, onder begeleiding van de uitvoerders, diverse werkzaamheden uit in de grond-, weg- en waterbouw. Je werk bestaat hoofdzakelijk uit het aanleggen van hoofdrioleringen, het maken van huis- en kolkenaansluitingen en het uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden voor onder andere straatwerk.

Je weet wat je moet doen om het werk voor jou en je collega’s veilig te houden. Je kunt zelfstandig werken en je bent meteen ook een echte teamplayer.
Neem je daarbij de nodige dosis humor mee naar de werkvloer, dan pas jij helemaal bij ons bedrijf!

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Dit is jouw profiel

  • Je bent in het bezit van VCA diploma of je bent bereid dit te halen;
  • Minimaal drie jaar ervaring met rioolwerken;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent gemotiveerd;
  • Je bent proactief;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • LBO-MBO niveau, richting GWW/civiele techniek/betontechniek.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken binnen een onderneming met een gezonde bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een prima werksfeer.
In Nederland werken ongeveer 80 collega’s bij Van Boekel. Het team van Van Boekel GmbH is wat kleiner, maar daarom misschien zeker zo gezellig. En…….je werkt bij een familiebedrijf, waar we altijd collegialiteit en gezelligheid voorop hebben staan. In die zin maakt het niet echt veel uit of je deel uit maakt van de GmbH of in Nederlandse dienst bent.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Wij hebben daarom veel aandacht voor jouw persoonlijke behoeften en ontwikkeling. Dit benadrukken wij in onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar HR@vanboekel.com. Voor meer informatie over de functie en/of vacature kun je terecht bij Robbert van Mondfrans, betriebsleiter. Rob is te bereiken op 0172-7373334. Bel je vanuit Nederland, dan is het nummer +31 6 10 00 58 52. Via email is Rob te bereiken op r.vanmondfrans@vanboekel.com.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel GmbH
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonRobbert van Mondfrans
Telefoonnummer+31 6 10 00 58 52
E-mailr.vanmondfrans@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.