Vacature: Projectcoördinator

40 uur

Wat is je uitdaging als Projectcoördinator?

Complexe projecten uitvoeren op basis van kennis, professionaliteit én met een no-nonsense houding. Vergaderen en overleggen waar nodig, maar ook de mouwen opstropen en aan de slag. Het beste in elkaar naar boven halen en samen met je team streven naar het beste resultaat en een tevreden opdrachtgever.

Van Boekel is een echt familiebedrijf. In 1964 opgericht als aannemer in de cultuurtechniek en door de jaren heen verder gespecialiseerd in civiele betonbouw, grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en cultuurtechniek. Van Boekel onderscheidt zich door verder te gaan waar anderen niet willen, kunnen of durven. Onze werken kennen vaak een hoge mate van complexiteit, waardoor innovatief en flexibel werken voor ons de regel is.

Waar bestaan je hoofdtaken uit als Projectcoördinator?

 • Je bent een belangrijke spin in het web in de voorbereiding en organisatie van een project;
 • Je stelt de werkbegroting op en je bewaakt die gedurende de looptijd van het project;
 • Je stelt de planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema’s op;
 • Je zorgt voor de inkoopvoorbereiding;
 • Je beoordeelt je leveranciers en je zorgt dat alle (financiële) gegevens en de afhandeling van je project(en) kloppen;
 • Je berekent het meer-en minderwerk en je controleert, registreert en distribueert alle bij het project behorende documenten.
 • Je werkt samen met je projectleider en je zoekt ook de samenwerking met je collega’s buiten op.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minstens een afgeronde opleiding MBO Civiele Techniek op niveau 4. Het werk vraagt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en bij voorkeur ervaring met zowel RAW als UAV-gc projecten;
 • Je blinkt uit in je analytische vaardigheden en ook je mondelinge communicatieve vaardigheden zijn bovengemiddeld. Je bent stabiel en betrouwbaar richting opdrachtgevers en collega’s en je bent actief in de uitvoering van je eigen werkzaamheden. Je werkt het liefst in een wat chaotische omgeving, omdat jij degene bent die uitstekend het overzicht kan bewaren en lijn en structuur aan kan brengen;
 • Beheersing van het Nederlands in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken binnen een bedrijf met een meer dan gezonde bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een prima werksfeer. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en daarom is er veel aandacht voor jouw persoonlijke behoefte en ontwikkeling. Je mag rekenen op een marktconform salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Wij stellen je een auto van de zaak ter beschikking en ook mag je rekenen op gebruik van alle benodigde moderne communicatiemiddelen om je werk optimaal te kunnen verrichten.

Interesse? Wij leren je graag kennen.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie kun je contact opnemen met Monique van Kemenade – afdeling HR. Ben je al zo enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar:

Afdeling HR (hr@vanboekel.com) of neem even telefonisch contact op via 0486-459000.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonMonique van Kemenade
Telefoonnummer0486-459000
E-mailhr@vanboekel.com

Werken bij Van Boekel

Wie werkt, wil dat met plezier doen. Daarom vinden wij een duurzame relatie met de mensen waarmee we elke dag weer topprestaties leveren, van het grootste belang. Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Zeker als het werk verandert, de specialismen mee veranderen en er dus ook behoefte is aan ‘nieuwe’ kennis? Het is het intermenselijke aspect dat bij ons als familiebedrijf zowel essentieel als warm is. Wij willen dat onze mensen in een stimulerende omgeving werken, waarin ze zich kunnen ontplooien. Zo wordt ons product beter. Onze internationale en regionale dochterbedrijven nemen waar mogelijk lokale mensen in dienst.

We zijn een vernieuwend bedrijf, denken in kansen. We zijn bovendien groeiend: je krijgt hier dus te maken met veel wisselende projecten. Overal pik je wel iets van mee. Dat is een uitdagende omgeving waar jonge, frisse professionals kunnen doorgroeien en zich ontwikkelen. Maar bovenal zijn we een familiebedrijf, een warm nest, waarin iedereen benaderbaar is. Er is veelvuldige samenwerking met gespecialiseerde partners, onderaannemers en leveranciers en die werken ook graag met ons.