Vacature: Uitvoerder

40 uur

Wat is je uitdaging als Uitvoerder?

Leiding geven aan het uitvoerende personeel gedurende het hele productieproces is jou op het lijf geschreven. Je draagt graag verantwoordelijkheid voor de organisatie en de uitvoering van de werkzaamheden. Ook weet je dat je collega’s alleen optimaal kunnen presteren als ze goed in hun vel zitten en daarom heb je ruim voldoende oog en oor voor het welzijn van je collega’s.

De functie

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het organiseren, aansturen en controleren van alle werkzaamheden op de bouwplaats. Wij zoeken een Uitvoerder die van aanpakken houdt en die zelfstandig in staat is om projecten in uitvoering tot een succes te maken. Je functioneert goed in een omgeving met een no-nonsense mentaliteit. Je bent flexibel, in staat te schakelen op verschillende niveaus en hebt een helicopterview. Neem je daarbij de nodige dosis humor mee naar de werkvloer, dan pas jij helemaal bij ons bedrijf!

Naast het coördineren van alle werkzaamheden op je project, bewaak je je project, samen met je collega’s, ook financieel. Je neemt deel aan overleggen zoals de bouwvergaderingen én je hebt een voorbeeldfunctie op het gebied van veilig en duurzaam bouwen.

Met ruim 100 medewerkers is onze bedrijfscultuur te omschrijven als transparant, informeel en gedreven
samen met uiteraard ook een vleugje Brabantse gezelligheid.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante (Bouw, Infra, Civiel, GWW) en afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt kennis van en bij voorkeur ervaring met zowel RAW als UAV-gc projecten;
  • Je blinkt uit in je vakmanschap, plannen en organiseren en stressbestendigheid;
  • Beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;
  • VCA VOL en bij voorkeur BHV;
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken binnen een bedrijf met een meer dan gezonde bedrijfscultuur, korte organisatielijnen en een prima werksfeer. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en daarom is er veel aandacht voor jouw persoonlijke behoefte en ontwikkeling. Je mag rekenen op een marktconform salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Een auto van de zaak hoort vanzelfsprekend bij de funtie en ook mag je rekenen op gebruik van alle benodigde moderne communicatiemiddelen om je werk optimaal te kunnen verrichten.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Divisie – BedrijfVan Boekel Bouw & Infra
AdresVoederheil 3 – 5411 RJ Zeeland
ContactpersoonMonique van Kemenade
Telefoonnummer0486-459000
E-mailhr@vanboekel.com

Waar ga je werken?

Van Boekel is een familiebedrijf die ruim 55 jaar geleden is opgericht. Gedurende het laatste decennium heeft Van Boekel zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. Van Boekel is niet alleen actief in Nederland maar ook in Duitsland en in het Caribisch gebied. Het hoofdkantoor van de Groep is in Zeeland (Noord Brabant).

Je werkomgeving verandert natuurlijk per project. Kijk op onze website www.vanboekel.com/projecten om een indruk te krijgen van de prachtige projecten die we hebben gemaakt of nog aan het maken zijn.

Je werkt op je project uiteraard in een team. Als uitvoerder maak je ook deel uit van een team met een projectleider en projectcoördinator. Verder mag je rekenen op ruim voldoende professionele én collegiale ondersteuning vanuit onze stafafdelingen PR, KAM, Finance en HR. En op vrijdagmiddag sluiten we (zodra we weer mogen) altijd samen de week af voordat we van ons welverdiende weekend gaan genieten.

Interesse? Wij leren je graag kennen.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie kun je contact opnemen met Monique van Kemenade – afdeling HR. Ben je al zo enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar:

Afdeling HR (hr@vanboekel.com) of neem even telefonisch contact op via 0486-459000.

Van Boekel… Bedenken. Bespreken. Bouwen.