Reconstructie Bloemendalstraat Vaals “Sjwats Jris”

 

Eind 2017 hebben we van de gemeente Vaals de opdracht ontvangen voor de reconstructie van de Bloemendalstraat Sjwats Jris.
Het project omvat een complete vernieuwing van zowel de onder als de bovenbouw. Het riool wordt op plaatsen tot op een diepte van 4.00m vervangen. Daarnaast omvat de bovenbouw een groot gedeelte natuursteenbestrating. In de straat bevindt zich kasteel Bloemendal. Het straatbeeld zal zodoende voor een groot deel een klassieke uitstraling krijgen. Een gezonde mix van asfalt, betonklinkers en natuursteen bestrating.
De aanwezige natuursteenverharding wordt volledig hergebruikt.

In cijfers omvat het werk de volgende globale hoeveelheden;

 

  • 6000m3 grondwerk
  • 1500m1 riool
  • 6500m2 funderingen  
  • 1000 ton asfalt
  • 5500m2 straatwerk

 

In het projectgebied bevinden zich een kasteel dat dienst doet als hotel, en diverse zorginstellingen. Het zal zodoende een uitdaging zijn om ons werk te realiseren icm de bereikbaarheid van de diverse stakeholders. Om dit in goede banen te leiden hebben we een van onze medewerkers als omgevingsmanager ingezet teneinde een goede band met de buurt te houden, en onze werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren rekening houdend met de belangen van derden. Het werk is na de carnaval gestart en dient vóór de bouwvak te worden opgeleverd.

Terug naar overzicht
OpdrachtgeverGemeente Vaals
PlaatsVaals
ContractvormRAW laagste prijs op onderhandse uitnodiging
CategorieCiviele techniek
UitvoeringVan Boekel Regionaal Schinnen
ProjectleiderJeroen Kieboom
Mobiel+31 (0)6 – 10 98 28 69
Emailj.kieboom@vanboekel.com
LinkedInJeroen Kieboom
Facebook